Avanti poetshulp met dienstencheques logo Avanti poetshulp met dienstencheques

Avanti is een zelfstandig dienstencheque-bedrijf, opgericht begin 2010. Er zijn een 200-tal poetshulpen aan het werk.

Bij Avanti wordt veel aandacht besteed aan de opvolging en omkadering van de poetshulpen. Er is een interne coach die de medewerkers begeleidt en indien nodig bijkomende opleiding geeft. Alles staat of valt immers met bekwame, gemotiveerde en enthousiaste medewerksters. We zijn dan ook bijzonder trots op het werk dat de poetshulpen elke dag leveren.

Klanten krijgen steeds dezelfde poetshulp, worden tijdig verwittigd bij ziekte, krijgen maximale vervanging en een strikte opvolging. Indien nodig wordt bijgestuurd, komt de coach aan huis om een gepersonaliseerde planning en aanpak op te maken of wordt een andere poetshulp voorgesteld.

Bij Avanti is de klant immers écht koning, is flexibiliteit geen hol begrip, wordt op mensenmaat gewerkt en is er een goed overzicht. Er is overleg met de klant en het enthousiasme en dynamisme zijn voelbaar.

AVANTI is actief in Herzele, Sint-Lievens-Houten, Zwalm, Brakel, Gavere, Horebeke, Lierde, Oosterzele, Oudenaarde, Zingem en Zottegem . Zowel gezinnen, alleenstaanden, senioren, hulpbehoevenden, … kunnen beroep doen op ons. Zowel voor permanente hulp als voor tijdelijke hulp (bv tijdens ziekte of herstelperiode) zoeken we een oplossing.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet om ons, volledig vrijblijvend, te contacteren.

We popelen van ongeduld om voor u te werken! AVANTI !

sharon avanti Sharon
Baele

planning & coördinatie,
PR
iris avanti Iris
De Moerloose

werving,
opleiding & coaching,
preventie
julie avanti Julie
Claeys

onthaal & administratie

johan boone avanti
Johan
Boone

zaakvoerder